Op een klein station…

Of het nu ook echt ’s morgens in de vroegte was, weet ik niet meer. Het zou zomaar kunnen. Wat me opviel was de strakke typografie op de paal. Welk font is er gebruikt? Zal het de Helvetica zijn, een Frutiger? Heb het net even opgezocht, waarschijnlijk is het de NS SIgn, een aangepaste Frutiger, gebruikt door de NS in de signing.

Terug naar die ‘C’, wat zegt die eigenlijk? Mij eigenlijk niks. Ik zie alleen een krachtige ‘C’ waarvan ik weet dat die een betekenis heeft maar ik hem niet ken. Wie legt het me uit?

Bewaren

Blog

Spiekbriefje leren lezen

Door het thuisonderwijs van de laatste tijd is me veel duidelijk geworden. De combinatie ervan…
LEES VERDER

Huisstijl NS

Ik ken weinig huisstijlen die de tand des tijds zo goed hebben doorstaan als die…
LEES VERDER

De meerwaarde van je huisstijl

Wanneer je op het punt staat om een huisstijl te laten ontwerpen voor jouw bedrijf,…
LEES VERDER